Onze broodnodige sponsors 

En dat hoeft niet altijd met geld te zijn. De één geeft korting, een andere sponsor geeft bij zijn product een cadeautje uit Uganda cadeau, terwijl een sportvereniging zijn/haar overbodige shirtjes doneert. Hoe dan ook, het levert altijd blije gezichten op!

 


Een geweldige sponsor: Peggy en Perry Wendel

Zij zijn sinds december 2017 sponsor van Martin en verzorgen sinds die tijd ook ons drukwerk naar volle tevredenheid en tegen een uitstekende prijs. Bekijkt u onze folder eens die zij voor ons gemaakt hebben op onze "nieuwsbrieven" pagina of ga direct naar hun website.

 

  Koningshof 1 | 3871 DA Hoevelaken |

  033 258 18 00 | 06 20 920 820

 www.DrukDrukDrukker.nl  |  info@DrukDrukDrukker.nl


Technoplating B.V. ondersteunt Lwengo Kids jaarlijks met een fors bedrag. Toen Reyer vd Bosch (directeur) hoorde van ons varkensproject  was hij erg enthousiast en wilde met liefde bijdragen aan dit project. Wij zijn hem daar erg dankbaar voor! En in ruil daarvoor een eervolle vermelding op onze website! Bedankt Reyer!

Technoplating B.V.

 

Technoplating Nijkerk BV is gespecialiseerd in het hardverchromen en vernikkelen van metalen onderdelen voor diverse industrieën zoals machinebouw, scheepvaart, olie-industrie en offshore. Door onze flexibele instelling en klantgerichte opstelling zijn wij in staat om adequaat op de eisen en wensen van onze klanten in te spelen. Kwaliteit en zorg voor ons product staan bij ons hoog in het vaandel. Niet voor niets is ons motto:

Kwaliteit is ons beleid

 

voor meer informatie over deze sponsor verwijs ik u naar www.technoplatingnijkerk.nl

 


Waarom Ruitenberg

  • Op maat voor uw ruimte
  • Geheel naar uw wens
  • Uitmuntende kwaliteit
  • Geheel ontzorgd
  • Ongekende service

Ruitenberg Interieurbouw al meer dan 25 jaar een begrip in Putten en omstreken

Keukens en interieurs op maat, dat is waar ze voor staan bij Ruitenberg Interieurbouw. Het bedrijf bestaat inmiddels meer dan 25 jaar en is in die tijd uitgegroeid tot een begrip in Putten en omgeving.

En als de keuken eenmaal geïnstalleerd is, brengt Ruitenberg Interieurbouw een leuke verrassing uit Uganda bij u langs! 

 

 


Over Veba Energieservice

Veba Energie levert energie welke 100% duurzaam is en wordt opgewekt door Europese wind. Hoe leuk is het om wat Europese wind het Afrikaanse continent in te blazen? Zo dragen zowel Veba Energieservice als Lwengo Kids Foundation een beetje bij aan een betere wereld en is het nu dus voor u mogelijk om hier ook deel van uit te maken!

Maar wat betekent dit nu voor Lwengo Kids Foundation?

Tijdens het afsluiten van uw energiecontract via onze site gaat een gedeelte van de opbrengst van uw energiecontract naar Lwengo Kids Foundation. U profiteert hiermee van duurzame en goedkope energie voor uw woning of bedrijfspand en steunt hiermee ook nog eens Lwengo Kids Foundation.

 
 

Korfbalvereniging de Meeuwen geeft kleding voor kinderen in Uganda.

Lwengo Kids Foundation heeft, in samenwerking met Korfbalvereniging De Meeuwen uit Putten overtollige sportkleding  geschonken aan kinderen in Uganda in het district Lwengo.

Bij korfbalvereniging De Meeuwen wordt regelmatig gewisseld van kleding om diverse redenen: andere sponsor, verouderd model, pasmodellen die niet gebruikt worden, enz.  Deze kleding  is dan afgeschreven, maar over het algemeen nog heel goed bruikbaar.

Door goede contacten tussen onze Stichting en Korfbalvereniging de Meeuwen ontstond het idee om met de hier overbodige shirts de kinderen daar blij te maken en dus krijgt deze sportkleding een zeer goede tweede bestemming.

Mocht u net als De Meeuwen (vooral kinder)kleding over hebben, dan kunt u die altijd bij ons inleveren. Voorwaarde is wel dat de kleding schoon en heel is. 

 

Een voorbeeld van fijne samenwerking met alleen maar positieve reacties en blije gezichten.