Onze broodnodige sponsors 

Op deze pagina noemen wij grote en kleine sponsors die allen op hun eigen unieke wijze een bijdrage leveren aan Lwengo Kids Foundation.  De één geeft korting, een andere sponsor geeft bij zijn product een cadeautje uit Uganda cadeau, terwijl een sportvereniging zijn/haar overbodige shirtjes doneert. Hoe dan ook, het levert altijd blije gezichten op!

 


OVER KLG EUROPE

Passie en enthousiasme

Al honderd jaar is KLG Europe een bekende speler in de logistiek. Het gaat hier om een familiebedrijf dat nog steeds dezelfde normen en waarden hanteert als toen het in de vorige eeuw de melkveehouders in de regio hielp met hun logistiek. Door passie en enthousiasme zijn we inmiddels uitgegroeid tot een multinational. Overal ter wereld vind je ons (www.klgeurope.com). KLG biedt  logistieke diensten en services aan. Van transport over de weg, het water of het spoor tot value added services in onze moderne warehouses.

 

Stichting KLG

We zijn ons als KLG bewust van onze bevoorrechte positie. Via onze eigen stichting doneren we ieder jaar aan goede doelen waarvan we zeker weten dat ons geld op de juiste plek terecht komt. We kiezen voor doelen waar de nood oneindig groot is en richten ons op goede doelen welke kinderen bereiken.


Een geweldige sponsor: Peggy en Perry Wendel

Zij zijn sinds december 2017 sponsor van Martin en verzorgen sinds die tijd ook ons drukwerk naar volle tevredenheid en tegen een uitstekende prijs. Bekijkt u onze folder eens die zij voor ons gemaakt hebben op onze "nieuwsbrieven" pagina of ga direct naar hun website.

 

  Koningshof 1 | 3871 DA Hoevelaken |

  033 258 18 00 | 06 20 920 820

 www.DrukDrukDrukker.nl  |  info@DrukDrukDrukker.nl


Technoplating B.V. ondersteunt Lwengo Kids jaarlijks met een fors bedrag. Toen Reyer vd Bosch (directeur) hoorde van ons varkensproject  was hij erg enthousiast en wilde met liefde bijdragen aan dit project. Wij zijn hem daar erg dankbaar voor! En in ruil daarvoor een eervolle vermelding op onze website! Bedankt Reyer!

Technoplating B.V.

 

Technoplating Nijkerk BV is gespecialiseerd in het hardverchromen en vernikkelen van metalen onderdelen voor diverse industrieën zoals machinebouw, scheepvaart, olie-industrie en offshore. Door onze flexibele instelling en klantgerichte opstelling zijn wij in staat om adequaat op de eisen en wensen van onze klanten in te spelen. Kwaliteit en zorg voor ons product staan bij ons hoog in het vaandel. Niet voor niets is ons motto:

Kwaliteit is ons beleid

 

voor meer informatie over deze sponsor verwijs ik u naar www.technoplatingnijkerk.nl

 


Waarom Ruitenberg

  • Op maat voor uw ruimte
  • Geheel naar uw wens
  • Uitmuntende kwaliteit
  • Geheel ontzorgd
  • Ongekende service

Ruitenberg Interieurbouw al meer dan 25 jaar een begrip in Putten en omstreken

Keukens en interieurs op maat, dat is waar ze voor staan bij Ruitenberg Interieurbouw. Het bedrijf bestaat inmiddels meer dan 25 jaar en is in die tijd uitgegroeid tot een begrip in Putten en omgeving.

En als de keuken eenmaal geïnstalleerd is, brengt Ruitenberg Interieurbouw een leuke verrassing uit Uganda bij u langs! 

 

 


Korfbalvereniging de Meeuwen geeft kleding voor kinderen in Uganda.

Lwengo Kids Foundation heeft, in samenwerking met Korfbalvereniging De Meeuwen uit Putten overtollige sportkleding  geschonken aan kinderen in Uganda in het district Lwengo.

Bij korfbalvereniging De Meeuwen wordt regelmatig gewisseld van kleding om diverse redenen: andere sponsor, verouderd model, pasmodellen die niet gebruikt worden, enz.  Deze kleding  is dan afgeschreven, maar over het algemeen nog heel goed bruikbaar.

Door goede contacten tussen onze Stichting en Korfbalvereniging de Meeuwen ontstond het idee om met de hier overbodige shirts de kinderen daar blij te maken en dus krijgt deze sportkleding een zeer goede tweede bestemming.

Mocht u net als De Meeuwen (vooral kinder)kleding over hebben, dan kunt u die altijd bij ons inleveren. Voorwaarde is wel dat de kleding schoon en heel is. 

 

Een voorbeeld van fijne samenwerking met alleen maar positieve reacties en blije gezichten.