Onze broodnodige sponsors 

Een geweldige sponsor: Peggy en Perry Wendel

Zij zijn sinds december 2017 sponsor van Martin en verzorgen sinds die tijd ook ons drukwerk naar volle tevredenheid en tegen een uitstekende prijs. Bekijkt u onze folder eens die zij voor ons gemaakt hebben op onze "nieuwsbrieven" pagina of ga direct naar hun website.

 

  Koningshof 1 | 3871 DA Hoevelaken |

  033 258 18 00 | 06 20 920 820

 www.DrukDrukDrukker.nl  |  info@DrukDrukDrukker.nl

Technoplating B.V. ondersteunt Lwengo Kids jaarlijks met een fors bedrag. Toen Reyer vd Bosch (directeur) hoorde van ons varkensproject (dat nog in ontwikkeling is maar in elk geval ten goede komt aan de sponsorkinderen) was hij erg enthousiast en wilde met liefde bijdragen aan dit project. Wij zijn hem daar erg dankbaar voor! En in ruil daarvoor een eervolle vermelding op onze website! Bedankt Reyer!

Technoplating B.V.

 

Technoplating Nijkerk BV is gespecialiseerd in het hardverchromen en vernikkelen van metalen onderdelen voor diverse industrieën zoals machinebouw, scheepvaart, olie-industrie en offshore. Door onze flexibele instelling en klantgerichte opstelling zijn wij in staat om adequaat op de eisen en wensen van onze klanten in te spelen. Kwaliteit en zorg voor ons product staan bij ons hoog in het vaandel. Niet voor niets is ons motto:

Kwaliteit is ons beleid

 

voor meer informatie over deze sponsor verwijs ik u naar www.technoplatingnijkerk.nl