Onze sponsors 

Op deze pagina noemen wij grote en kleine sponsors die allen op hun eigen unieke wijze een bijdrage leveren aan Lwengo Kids Foundation.

 


OVER KLG EUROPE

Passie en enthousiasme

Al honderd jaar is KLG Europe een bekende speler in de logistiek. Het gaat hier om een familiebedrijf dat nog steeds dezelfde normen en waarden hanteert als toen het in de vorige eeuw de melkveehouders in de regio hielp met hun logistiek. Door passie en enthousiasme zijn we inmiddels uitgegroeid tot een multinational. Overal ter wereld vind je ons (www.klgeurope.com). KLG biedt  logistieke diensten en services aan. Van transport over de weg, het water of het spoor tot value added services in onze moderne warehouses.

 

Stichting KLG

We zijn ons als KLG bewust van onze bevoorrechte positie. Via onze eigen stichting doneren we ieder jaar aan goede doelen waarvan we zeker weten dat ons geld op de juiste plek terecht komt. We kiezen voor doelen waar de nood oneindig groot is en richten ons op goede doelen welke kinderen bereiken.

Met de financiële hulp van KLG EUROPE konden we in Lwengo een Health Center realiseren. Een plek waar de kinderen uit de Boarding Section rustig kunnen uitzieken, maar ook met een huisarts, een verpleegkundige en een kleine apotheek.

Ook nam KLG de sponsoring van 20 kinderen voor haar rekening! Hartelijk dank!


Een geweldige sponsor: Peggy en Perry Wendel

Zij zijn sinds december 2017 sponsor van Martin en verzorgen sinds die tijd ook een deel van ons drukwerk naar volle tevredenheid en tegen een uitstekende prijs. 

 

  Koningshof 1 | 3871 DA Hoevelaken |

  033 258 18 00 | 06 20 920 820

 www.DrukDrukDrukker.nl  |  info@DrukDrukDrukker.nl


Technoplating B.V. ondersteunt Lwengo Kids jaarlijks met een fors bedrag. Toen Reyer vd Bosch (directeur) hoorde van ons varkensproject  was hij erg enthousiast en wilde met liefde bijdragen aan dit project. Wij zijn hem daar erg dankbaar voor! Ook de twee sponsorkinderen, Judith en Audrey, kunnen rekenen op zijn steun! Bedankt Reyer!

Technoplating B.V.

 

Technoplating Nijkerk BV is gespecialiseerd in het hardverchromen en vernikkelen van metalen onderdelen voor diverse industrieën zoals machinebouw, scheepvaart, olie-industrie en offshore. Door onze flexibele instelling en klantgerichte opstelling zijn wij in staat om adequaat op de eisen en wensen van onze klanten in te spelen. Kwaliteit en zorg voor ons product staan bij ons hoog in het vaandel. Niet voor niets is ons motto:

Kwaliteit is ons beleid

 

 

voor meer informatie over deze sponsor verwijs ik u naar www.technoplatingnijkerk.nl

 

En als u wat te vroeg gearriveerd bent voor uw afspraak, kunt u in de ontvangstruimte  kennis maken met de twee sponsorkinderen Babirye Audrey en Namulema Judith. Ook kunt u de folder van onze Stichting bekijken en natuurlijk een visitekaartje of folder meenemen om thuis nog eens rustig te lezen.


Waarom Ruitenberg

  • Op maat voor uw ruimte
  • Geheel naar uw wens
  • Uitmuntende kwaliteit
  • Geheel ontzorgd
  • Ongekende service

Ruitenberg Interieurbouw al meer dan 25 jaar een begrip in Putten en omstreken

Keukens en interieurs op maat, dat is waar ze voor staan bij Ruitenberg Interieurbouw. Het bedrijf bestaat inmiddels meer dan 25 jaar en is in die tijd uitgegroeid tot een begrip in Putten en omgeving.

En als de keuken eenmaal geïnstalleerd is, brengt Ruitenberg Interieurbouw een leuke verrassing uit Uganda bij u langs! 

Ook sponsoren zij onze Robert in Lwengo. Dank!

 

 


Korfbalvereniging de Meeuwen geeft kleding voor kinderen in Uganda.

Lwengo Kids Foundation heeft, in samenwerking met Korfbalvereniging De Meeuwen uit Putten overtollige sportkleding  geschonken aan kinderen in Uganda in het district Lwengo.

Bij korfbalvereniging De Meeuwen wordt regelmatig gewisseld van kleding om diverse redenen: andere sponsor, verouderd model, pasmodellen die niet gebruikt worden, enz.  Deze kleding  is dan afgeschreven, maar over het algemeen nog heel goed bruikbaar.

Door goede contacten tussen onze Stichting en Korfbalvereniging de Meeuwen ontstond het idee om met de hier overbodige shirts de kinderen daar blij te maken en dus krijgt deze sportkleding een zeer goede tweede bestemming.

 

Een voorbeeld van fijne samenwerking met alleen maar positieve reacties en blije gezichten.


Inspireert beter doen


De AFAS Foundation inspireert en doet. Het inspireert een ieder om beter te doen. Daar waar men kansen ziet om het beter te doen dan nu gebeurt. Altijd met grote gevolgen. Omdat het heel veel mensen helpt. Of juist omdat het heel veel mensen inspireert om te veranderen. Met hulp van AFAS Foundation kunnen we in Lwengo twee nieuwe slaapzalen realiseren. Eén voor meisjes en één voor jongens. Tevens zullen we zorgen dat de kinderen echt lekker kunnen slapen op goede matrassen en onder een klamboe, zodat ze goed uitgerust aan hun schooldag kunnen beginnen.

Dank AFAS Foundation! Heel blij mee!

UNESCO

UNESCO is de VN-organisatie voor onderwijs, wetenschap en cultuur. De missie van UNESCO is het bevorderen van vrede en veiligheid tussen en binnen landen door internationale samenwerking op haar werkterreinen, onderwijs, wetenschappen, cultuur, communicatie en informatie.

Stichting UNESCO Centrum Nederland (UCN) verleent al sinds 1948 als onafhankelijke stichting financiële ondersteuning aan kleinschalige ontwikkelingsprojecten in ontwikkelingslanden, met name in de armste landen.

Wij hebben hen gevraagd ons financieel te steunen om lespakketten aan te schaffen voor onze dove en slechthorende (sponsor)kinderen. Voorwaarde van UNESCO was dat het benodigde geld (€ 4.000,--) voor de helft door een andere sponsor gedoneerd zou worden. Daarvoor hebben we Kringloopwinkel Overnodig Putten gevraagd en zij hebben daar positief op gereageerd zodat we samen met  UNESCO het benodigde bedrag hadden voor dit doel. Nu kunnen ook onze dove en slechthorende (sponsor)kinderen, samen met hun eigen onderwijzers, het onderwijs veel beter volgen, waardoor ook zij hun toekomst met meer vertrouwen tegemoet kunnen zien. Hartelijk dank voor uw bijdrage! 

Voor meer informatie over UNESCO verwijs ik u naar hun website.