Onze sponsors  

Op deze pagina noemen wij grote en kleine sponsors (in alfabetische volgorde)  die allen op hun eigen unieke wijze een bijdrage leveren aan Lwengo Kids Foundation.

 


Inspireert beter doen


De AFAS Foundation inspireert en doet. Het inspireert een ieder om beter te doen. Daar waar men kansen ziet om het beter te doen dan nu gebeurt. Altijd met grote gevolgen. Omdat het heel veel mensen helpt. Of juist omdat het heel veel mensen inspireert om te veranderen. Met hulp van AFAS Foundation kunnen we in Lwengo twee nieuwe slaapzalen realiseren. Eén voor meisjes en één voor jongens. Tevens zullen we zorgen dat de kinderen echt lekker kunnen slapen op goede matrassen en onder een klamboe, zodat ze goed uitgerust aan hun schooldag kunnen beginnen.

Dank AFAS Foundation! Heel blij mee!


  Koningshof 1 | 3871 DA Hoevelaken |

  033 258 18 00 | 06 20 920 820

Een geweldige sponsor: Peggy en Perry Wendel

Zij zijn sinds december 2017 sponsor van Martin en verzorgen sinds die tijd ook een deel van ons drukwerk naar volle tevredenheid en tegen een uitstekende prijs. 

 

 www.DrukDrukDrukker.nl  |  info@DrukDrukDrukker.nl


 

En toen werden we het goede doel van Christelijk College Groevenbeek, Ermelo/Putten.

Een fantastisch club mensen die met een groot aantal leerlingen heel enthousiast aan het werk zijn gegaan en heel veel geld bij elkaar hebben gespaard. Lees hieronder hun verhaal.

Christelijk College Groevenbeek voor Lwengo Kids Foundation

In het schooljaar 2021-2022 zijn er veel acties op Groevenbeek geweest voor Lwengo Kids Foundation. Te veel om allemaal op te noemen! Er zijn gesponsorde activiteiten geweest waaronder een wandeling van de pont van Zeewolde naar Groevenbeek. Actiedagen met heel veel gezelligheid en lekker eten. En wat te denken van de lesnachten die er zijn geweest. Bovendien heeft een groep collega’s deelgenomen aan de Pub Quiz die door Lwengo Kids Foundation werd georganiseerd. 

Wat hebben we met elkaar veel plezier gehad bij al die acties en activiteiten! Dat mag ook genoemd worden na zo’n lange tijd zonder activiteiten vanwege corona. Docenten, leerlingen, ouders, oma’s en opa’s, iedereen was actief om met elkaar geld bijeen te brengen voor ons goede doel.

Het totaalbedrag wat opgehaald is bedraagt maar liefst € 41.000,--. Een fantastisch resultaat. Van dit bedrag kunnen 11 studenten, waarvan de ouders het geld niet meer hebben om de studie te betalen, toch naar school en uiteindelijk in Uganda een mooie toekomst opbouwen.

 

Vier van onze ambassadeurs en twee docenten gaan 24 februari 2023 ruim een week naar Uganda om daar kennis te maken met het werk van Lwengo Kids Foundation. De enthousiaste en inspirerende verhalen gebruiken wij in het schooljaar 2023-2024. Er staan dan namelijk opnieuw grote actiedagen in de planning.

 

 

aldus Leonie Prins, afdelingsdirecteur van VMBO Ermelo onderbouw en eind verantwoordelijk voor de werkgroep goed doel.

 


Korfbalvereniging de Meeuwen geeft kleding voor kinderen in Uganda.

Lwengo Kids Foundation heeft, in samenwerking met Korfbalvereniging De Meeuwen uit Putten overtollige sportkleding  geschonken aan kinderen in Uganda in het district Lwengo.

Bij korfbalvereniging De Meeuwen wordt regelmatig gewisseld van kleding om diverse redenen: andere sponsor, verouderd model, pasmodellen die niet gebruikt worden, enz.  Deze kleding  is dan afgeschreven, maar over het algemeen nog heel goed bruikbaar.

Door goede contacten tussen onze Stichting en Korfbalvereniging de Meeuwen ontstond het idee om met de hier overbodige shirts de kinderen daar blij te maken en dus krijgt deze sportkleding een zeer goede tweede bestemming.

 

Een voorbeeld van fijne samenwerking met alleen maar positieve reacties en blije gezichten.


MEGADRUK: een ervaren full-service reclamecentrum voor drukwerk, vormgeving, reclame en printmedia. Voor 100.000 flyers maar ook voor 1 printje. Voor bedrijven, voor verenigingen, voor particulieren. Voor iedereen.

Bert begon bij ons aan de overkant in de Bakkerstraat in een kleine ruimte, hoe makkelijk was dat en Bert had altijd tijd. Hij verhuisde naar een iets groter pand, want hij kreeg het drukker... en nog een keer verhuisde hij, want hij kreeg het megadruk.... 

Bert en zijn medewerkers zijn druk maar snel en daar houden wij van en ook nog eens voor een mooie prijs en daar worden wij blij van!

Ga gerust bij hen langs of bekijk de website eerst: https://megadruk.com/

bel 0341-370700 of mail naar info@megadruk.com

 

Op hun nieuwe locatie aan de Nijverheidsweg 10-b in Putten (ook nog eens vlakbij het station!) is iedereen van harte welkom. Natuurlijk zijn ze megadruk, maar ze maken altijd tijd vrij.


Waarom Ruitenberg

  • Op maat voor uw ruimte
  • Geheel naar uw wens
  • Uitmuntende kwaliteit
  • Geheel ontzorgd
  • Ongekende service

Ruitenberg Interieurbouw al meer dan 25 jaar een begrip in Putten en omstreken

Keukens en interieurs op maat, dat is waar ze voor staan bij Ruitenberg Interieurbouw. Het bedrijf bestaat inmiddels meer dan 25 jaar en is in die tijd uitgegroeid tot een begrip in Putten en omgeving.

En als de keuken eenmaal geïnstalleerd is, brengt Ruitenberg Interieurbouw een leuke verrassing uit Uganda bij u langs! 

Ook sponsoren zij onze Robert in Lwengo. Dank!

 


Technoplating B.V. ondersteunt Lwengo Kids jaarlijks met een fors bedrag. Toen Reyer vd Bosch (directeur) hoorde van ons varkensproject  was hij erg enthousiast en wilde met liefde bijdragen aan dit project. Wij zijn hem daar erg dankbaar voor! Ook de twee sponsorkinderen, Judith en Audrey, kunnen rekenen op zijn steun! Bedankt Reyer!

Technoplating B.V.

 

Technoplating Nijkerk BV is gespecialiseerd in het hardverchromen en vernikkelen van metalen onderdelen voor diverse industrieën zoals machinebouw, scheepvaart, olie-industrie en offshore. Door onze flexibele instelling en klantgerichte opstelling zijn wij in staat om adequaat op de eisen en wensen van onze klanten in te spelen. Kwaliteit en zorg voor ons product staan bij ons hoog in het vaandel. Niet voor niets is ons motto:

Kwaliteit is ons beleid

 

 

voor meer informatie over deze sponsor verwijs ik u naar www.technoplatingnijkerk.nl

 

En als u wat te vroeg gearriveerd bent voor uw afspraak, kunt u in de ontvangstruimte  kennis maken met de twee sponsorkinderen Babirye Audrey en Namulema Judith. Ook kunt u de folder van onze Stichting bekijken en natuurlijk een visitekaartje of folder meenemen om thuis nog eens rustig te lezen.


UNESCO

UNESCO is de VN-organisatie voor onderwijs, wetenschap en cultuur. De missie van UNESCO is het bevorderen van vrede en veiligheid tussen en binnen landen door internationale samenwerking op haar werkterreinen, onderwijs, wetenschappen, cultuur, communicatie en informatie.

Stichting UNESCO Centrum Nederland (UCN) verleent al sinds 1948 als onafhankelijke stichting financiële ondersteuning aan kleinschalige ontwikkelingsprojecten in ontwikkelingslanden, met name in de armste landen.

Wij hebben hen gevraagd ons financieel te steunen om lespakketten aan te schaffen voor onze dove en slechthorende (sponsor)kinderen. Voorwaarde van UNESCO was dat het benodigde geld (€ 4.000,--) voor de helft door een andere sponsor gedoneerd zou worden. Daarvoor hebben we Kringloopwinkel Overnodig Putten gevraagd en zij hebben daar positief op gereageerd zodat we samen met  UNESCO het benodigde bedrag hadden voor dit doel. Nu kunnen ook onze dove en slechthorende (sponsor)kinderen, samen met hun eigen onderwijzers, het onderwijs veel beter volgen, waardoor ook zij hun toekomst met meer vertrouwen tegemoet kunnen zien. Hartelijk dank voor uw bijdrage! 

Voor meer informatie over UNESCO verwijs ik u naar hun website.


Ook een organisatie die ons een warm hart toedraagt en ons maandelijks financieel ondersteunt is de Veluwse Associatie. Bij hen kunt u terecht voor: 

  • Fiscaal advies
  • Administratieve dienstverlening en bedrijfsadvies
  • Salarisadministratie en personeelszaken
  • Begeleiding startende ondernemers
  • Automatiseringsadviezen. 

Deze belasting- en bedrijfsadviseurs vindt u aan de Harderwijkerweg 145 in Ermelo. Voor meer informatie verwijzen wij u naar hun website.