Het bestuur van de Stichting

Pieter Streefkerk, voorzitter van de Stichting vinden we regelmatig in het vliegtuig op weg naar Uganda. Behalve dat hij zich druk maakt om voornamelijk sponsorwerving voor de Stichting is hij ook actief met het ontwikkelen van initiatieven die ten goede komen van Uganda en dan met name voor de bewoners van Lwengo en omgeving..Wim Bos beheert de geldstromen en denkt uiteraard over allerlei zaken mee. Hetty Kuipers houdt zich binnen het bestuur bezig met de PR. Marga Streefkerk, secretaris van de Stichting is al heel lang betrokken bij ontwikkelingswerk en houdt zich voornamelijk bezig met de administratie van de  sponsorkinderen, bedenkt nieuwe activiteiten om de sponsors nog meer te betrekken bij hun sponsorkind, En natuurlijk zijn wij allemaal bezig om sponsors te werven voor de kinderen in Lwengo..
Harry Hoorn is toegevoegd aan ons bestuur als fondsenwerver. 
Pieter en Marga reizen twee keer per jaar samen naar Uganda om alle sponsorkinderen te zien en nieuwe plannen met Anthony en zijn staf te bespreken.

 

Anthony met "zijn" kinderen! 

 

Uganda ligt in Centraal Afrika en wordt begrensd door Sudan in het noorden, Kenia in het oosten, Congo in het westen en Rwanda en Tanzania in het zuiden. Tijdens ons verblijf in 2012 maakten we kennis met Anthony en het werk waar hij mee bezig was en is. Anthony een bevlogen man met een droom,  probeert Lwengo Community op een hoger plan te trekken en een einde te maken aan de heersende armoede d.m.v. o.a. onze financiële bijdrage en sponsoring van kinderen, maar ook door de bevolking goede voorlichting te geven en zelfwerkzaamheid te stimuleren.

 

Zijn motto is: geef geen vis, maar een hengel en leer hen vissen!

Wij waren geraakt en besloten hem daar bij te gaan helpen.