uw hulp is zo nodig!


Om daadwerkelijk een kind in Lwengo te helpen willen we proberen het kind zolang te sponsoren tot het op eigen benen kan staan. Met andere woorden: we helpen het kind totdat het voor zichzelf kan zorgen en niet meer afhankelijk is van anderen door hen een vak te laten leren. Dat kan van alles zijn: naaister, kapster, timmerman, automonteur en vult u zelf maar verder in. 

Als u besloten hebt een kind of student te sponsoren, houden wij u natuurlijk op de hoogte van zijn of haar ontwikkeling.

Wij proberen minimaal 2x per jaar naar Uganda te gaan. We zullen u dat ook tijdig melden wanneer we precies gaan. U kunt dan een gezellige brief met wat foto’s meegeven die wij persoonlijk gaan overhandigen en na onze reis koppelen we alle informatie betreffende het kind weer terug aan de sponsorouder. We maken foto's, meten de kinderen en hebben een gesprekje met hen. We krijgen daarmee een aardige indruk van het kind.

Ook zien we dan of het goed gaat met de kinderen, of het geld goed besteed is en of er andere dingen noodzakelijk zijn.

Dit alles doen we met elkaar om de kinderen daar betere leefomstandigheden te bieden, zodat zij in hun eigen land een goede toekomst tegemoet kunnen gaan!

 

Altijd zijn wij op zoek naar sponsorouders omdat er nog zoveel kinderen rondlopen die we deze betere toekomst ook zo graag gunnen!

 

U kunt ons ook helpen door uw netwerk beschikbaar te stellen en onze Stichting op die manier onder de aandacht te brengen van nog meer mensen.

 

Tenslotte:

iemand kan niet iedereen helpen, maar iedereen kan wel iemand  helpen!